Nieuwe uitbreiding

Wat is er de laatste tijd nieuw bijgekomen op de site. Klik hier om de nieuwe berichten in deze categorie te zien.
BUTTON_POST_REPLY
Aat
Berichten: 244
Geregistreerd: 10 Aug 2002, 12:34
Woonplaats: Hillegom
CONTACT:

Nieuwe uitbreiding

Bericht door Aat »

Hallo allemaal,

Ik heb zojuist een nieuwe uitbreiding op de Genealogie-pagina geinstalleerd. Het betreft een Historische Kalender die een overzicht geeft van gebeurtenissen die zich in het verleden hebben voorgedaan. Dit met betrekking tot personen die in onze database staan en gefilterd volgens de privacy wetgeving.
Gebeurtenissen die getoond worden zijn:
- Geboorte
- Doop
- Ondertrouw
- Huwelijk
- Overlijden
- Begrafenis

Het privacyfilter zorgt ervoor dat er GEEN gegevens worden getoond van personen die minder dan 100 jaar geleden zijn geboren of minder dan 50 jaar geleden zijn overleden.

Onze database bevat de gehele stamboom Versteegt, maar daarnaast zit er ook heel veel informatie in van losse takken en kwartierstaten van verschillende personen. Dit zorgt ervoor dat in de Historische Kalender ook veel namen voorkomen van personen die geen Versteegt of Versteeg heten.

In de Historische Kalender kun je klikken op de namen. Afhankelijk van het feit of deze persoon een afstammeling was van Jan Beerentsz Versteeg of niet kom je vervolgens in ons uitgebreide stamboom overzicht of op een gezinsblad uit de database waarop verder geklikt kan worden.
Omdat iedere keer als de Genealogie pagina wordt opgeroepen de inhoud van de Historische Kalender wordt ververst zal er iedere dag een ander lijstje met gebeurtenissen verschijnen.

Al met al denk ik dat de Historische Kalender een leuke aanvulling is op de site.

Met vriendelijke groeten,
Aat
BUTTON_POST_REPLY