versteeglaan

Klik hier om de lopende discussies voor dit onderwerp te zien. In deze categorie kunnen alle zaken met betrekking tot de familie Versteegt besproken worden.
BUTTON_POST_REPLY
Rineke
Berichten: 15
Geregistreerd: 12 Sep 2002, 11:56
Woonplaats: Drachten
CONTACT:

versteeglaan

Bericht door Rineke »

Hoi

Tot mijn verbazing kwam ik in Maartensdijk(bij Utrecht) :lol: een laan tegen die Versteeg heet, natuurlijk moest er een foto van gemaakt worden. Ik heb hem in mijn bezit en maar weet ff niet hoe hij hier kan komen.(VERSTEEGLAAN)
Eh, natuulijk kun je met een beetje plak en knip werk er ook een mooie versteegt laan van maken maar dat is niet helemaal eerlijk :oops: :wink: . Die heb IK nog niet gevonden.(wel gemaakt:) :lol: LOL Als iemand me even verteld hoe ik het plaatje hier kan plakken dan graag!

Groeten
Rineke :lol: [/img]
Aat
Berichten: 244
Geregistreerd: 10 Aug 2002, 12:34
Woonplaats: Hillegom
CONTACT:

Foto in berichten.

Bericht door Aat »

Hoi Rineke,

Wat leuk zeg een Versteeglaan.
In de FAQ van het Bulletin Board staat hetvolgende over zelf afbeeeldingen erbij zetten:
Kan ik Afbeeldingen posten?
Afbeeldingen kunnen inderdaad worden getoond in uw post. Alhoewel, er is geen funktie tot uploading van afbeeldingen naar deze board. Je kan een link plaatsen naar een afbeelding op een publiek toegankelijke web server, bvb. http://www.een-ongekende-plaats.net/mijn-foto.gif. Je kan niet linken naar afbeeldingen opgeslagen op uw eigen PC (of het is een publiek toegankelijke server) noch afbeeldingen opgeslagen op bvb, e.g. hotmail of yahoo mailboxes, sites met wachtwoord beveiliging, enz. Om de afbeelding te tonen gebruik je liefst de BBCode [img] tag of soortgelijk in HTML (indien toegelaten).

Verder staat in de helptekst van de BBCodes hetvolgende:
Een afbeelding toevoegen aan een post
phpBB BBCode bevat een tag om afbeeldingen te plaatsen in je post. Twee belangrijke zaken te onhouden bij het gebruik van deze tag zijn; vele gebruikers hebben niet graag teveel afbeeldingen in posts en anderzijds moet de afbeelding die je wil tonen moet beschikbaar zijn op het internet (niet enkel op je computer bijvoorbeeld, of je hebt een eigen webserver!). Momenteel is er geen mogelijkheid om afbeeldingen op te slagen met phpBB (al deze zaken zijn mischien beschikbaar in de volgende release van phpBB). Om een afbeelding te tonen moet je de URL tussen tags plaatsen. Bvb:

Code: Alles selecteren

[img]http://www.phpbb.com/images/phplogo.gif[/img]
Zoals in de bovenstaande URL beschrijving kan je een afbeelding in tags plaatsen om een link te maken, bvb.

Code: Alles selecteren

[url=http://www.phpbb.com/][img]http://www.phpbb.com/images/phplogo.gif[/img][/url]
Het gaat er dan dus alleen nog om om ergens op het internet een plekje te vinden waar je het plaatje kunt neerzetten en op de hierboven beschreven wijze er naar toe te linken. Mocht je geen plekje weten om het plaatje neer te zetten stuur het dan even naar mij toe dan zal ik het ergens op de site zetten en kan er naar toe gelinkt worden.

Groeten,
Aat
Rineke
Berichten: 15
Geregistreerd: 12 Sep 2002, 11:56
Woonplaats: Drachten
CONTACT:

Bericht door Rineke »

dit is dus een test voor de foto's van de versteeglaan
Afbeelding

OP hoop van zegen

Rineke
Aat
Berichten: 244
Geregistreerd: 10 Aug 2002, 12:34
Woonplaats: Hillegom
CONTACT:

De foto's

Bericht door Aat »

Hoi Rineke en anderen,

Het probleem was denk ik dat je voor het bekijken van yahoo groups daar ingelogd moet zijn. Verder klopte het begin van de URL niet denk ik (2x http://). De bestandsnamen zoals je mij die toestuurde hadden nogal wat spaties in de naam staan. Die zorgen ook vaak voor problemen. Ik heb nu de foto's even op de site gezet. Hier zijn ze dan:
Afbeelding

Afbeelding

Leuk hoor. :-)

Groetjes,
Aat.
BUTTON_POST_REPLY