Ontmoeting met Michael

Klik hier om de lopende discussies voor dit onderwerp te zien. In deze categorie kunnen alle zaken met betrekking tot de familie Versteegt besproken worden.
BUTTON_POST_REPLY
Aat
Berichten: 244
Geregistreerd: 10 Aug 2002, 12:34
Woonplaats: Hillegom
CONTACT:

Ontmoeting met Michael

Bericht door Aat »

Hallo Allemaal,

Gisteravond (25-8-2003) is het dan eindelijk gelukt om onze achter, achter, achter, achterneef Michael Ver Steegt uit Amerika, de soundengineer van SpearHead, eens persoonlijk te ontmoeten.
We hadden 's-avonds in Amsterdam afgesproken in zijn hotel.
We zien hier Aat, Michael en Bianca Versteegt.
Afbeelding

We hadden uiteraard een hoop te bespreken. Over de familiegeschiedenis, de verschillen tussen Nederland en Amerika, de tour die Michael momenteel maakt met de band. Eigenlijk gewoon te veel om op te noemen. De tijd vloog dan ook om en was het alweer veel te snel tijd om weer naar huis te gaan. Maar eerst nog even een groepsfoto natuurlijk waarop we Dicky, Bianca, Michael en Aat Versteegt zien.
Afbeelding


Op vrijdag 29-8-2003 treedt de band nog op op de Uitmarkt in Amsterdam. Op zaterdag treden ze dan op op Pukkelpop in Belgie, waarna op zondagmiddag (14.45 uur) er nog een optreden is op het Lowlands-festival in Biddinghuizen.
Ik weet dat een aantal familieleden daar ook naar toe zullen gaan. Michael wil ontzettend graag nog veel meer familieleden ontmoeten, dus laat je niet weerhouden.

Groeten,
Aat
BUTTON_POST_REPLY