Welkom op www.versteegt.net

Vandaag hebben we een jarige in de familie. Bill Versteegt die vandaag 70 jaar wordt. Van harte gefeliciteerd namens alle overige familieleden met het bereiken van deze gezegende leeftijd.

Op deze Site vindt U allerlei zaken met betrekking tot de familie Versteegt.

De site is opgezet om informatie te verschaffen over de familiegeschiedenis, inzicht te geven in de onderlinge familierelaties en de contacten tussen de verschillende takken van de familie eens op een andere manier tot stand te brengen. De site wordt beheerd door Aat Versteegt. Dankzij de samenwerking met Henk Versteegt is er op 1 september 2001 enorm veel extra informatie over de familie-geschiedenis en de stamboom beschikbaar gekomen. Kijk voor de resultaten hiervan eens op de genealogie pagina. 

Dankzij Rob en Rene Versteegt hebben we een foto gekregen van het  familiewapen wat in (een deel van) de familie wordt gevoerd. Door op het wapen te klikken krijgt U iets meer te zien over de achtergrond van het wapen.

Kijk vooral regelmatig op de pagina "Nieuw op de Site" om de nieuwste aanvullingen te blijven volgen.

Het plaatje wat hier op de achtergrond zichtbaar is is een turfschuit. Mijn opa was vroeger turfboer en er waren ook andere voorouders die zich met de brandstoffenhandel en de binnenvaart bezighielden, vandaar dit plaatje.  

Het Gastenboek is bedoeld om Uw reacties in te kunnen vastleggen. U kunt er in lezen en in schrijven. Ik zou het enorm op prijs stellen om reacties te krijgen, dus schroom niet om hier als bezoeker eens in aan te geven wat U van de site vindt.
Voor de onderlinge communicatie tussen de verschillende bezoekers van de site is er nu ook een Bulletin Board in gebruik genomen. Laat ook hier gerust eens Uw mening horen. Er is ook een uitleg beschikbaar voor het gebruik van het Bulletin Board. 

Mijn e-mail adres is Aat@Versteegt.net.  Hebt U vragen of aanvullingen voor onze stamboom  mail me dan even. 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 04-01-23 13:28
Sitestatistieken van 65 pagina's worden bijgehouden sinds 25 juli 2007. Deze pagina is sinds die tijd 44891 keer geraadpleegd.