Bijzondere ontmoetingen.

2 mei 2008. Ontmoeting met Mark en Lynn Ver Steegt uit Colorado USA.

In 2006 stuurde Aaron Ver Steegt me al eens een mailtje met de boodschap dat zijn vader en moeder van plan waren om in 2007 een reis naar Europa te maken en daar aan gekoppeld de vraag of wij eventueel in waren voor een ontmoeting met hen.

Uiteraard zijn wij direct op die uitnodiging ingegaan, maar helaas kon de trip van Mark en Lynn in 2007 niet door gaan. Begin 2008 stuurde Mark me zelf een mailtje en gaf daarin aan dat het eind april zeker plaats zou gaan vinden. Ze zouden in totaal zo'n 3 weken in Europa zijn en daarbij ook een dag of 5 in Nederland verblijven.  Er werd al gauw een datum geprikt waarop we elkaar zouden kunnen ontmoeten. 2 mei was het zover.

Hier zien we de 2 verre neven Aat Versteegt en Mark Ver Steegt lekker van de zon genieten. Er was veel te bespreken. Bijvoorbeeld hoe de familierelatie precies loopt tussen hen en welke bezienswaardigheden in Nederland er zeker nog bezocht moesten gaan worden tijdens de trip van Mark en Lynn.  Een bezoekje later die week aan onze familiemolen staat daarbij boven aan de lijst. Een afspraak met de molenaar was daarvoor al door Aat gemaakt.
In de middag hadden we een uitstapje met de hele familie gepland. Wij wonen tenslotte in de bollenstreek, dus een bezoek aan de Keukenhof was een must.

De echtgenotes, Lynn en Dicky, vermaakten zich daar duidelijk opperbest.

's-Avonds zijn we met z'n allen uit eten geweest. Onze kids waren er ook bij. Hier een laatste groepsfoto met alle Versteegt'en die aanwezig waren er op. Van links naar rechts zijn dat Mark Ver Steegt, Aat Versteegt, Lynn Ver Steegt, Ron Versteegt, Bianca Versteegt, Jan Lemmers en Dicky Versteegt.

Duidelijk te zien is dat de stemming opperbest was, maar zo'n dag vliegt dan echt voorbij en is het alweer veel te snel tijd om afscheid te nemen van elkaar. We hebben ons voorgenomen om zeker met elkaar in contact te blijven.

 

 
 

26-12-2001. Een ontmoeting met Vincent en Linda Ver Steegt en hun kids.

Mindy Ver Steegt uit Newton, Iowa heeft van eind Augustus tot eind December 2001 in Rotterdam gestudeerd. Haar ouders Vincent en Linda besloten om aan het eind van haar studie zelf ook voor enkele dagen naar Nederland te gaan en dan gezamenlijk terug te vliegen naar huis. Uiteraard konden we de mogelijkheid om onze Amerikaanse familieleden te ontmoeten niet laten schieten en werd een afspraak gemaakt op 2e Kerstdag bij Aat en Dicky thuis in Hillegom. Henk en Fieke hebben eveneens van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze verre familieleden eens de hand te schudden. Hier een kort beeldverslag van deze bijzondere ontmoeting.

 
Er was afgesproken dat de familie Ver Steegt opgehaald zou worden van het station. Hier zien we Mindy en Evan op de voorgrond. Vincent stapt net uit de trein. Ophalen van het station

 
Er was veel te bespreken Zoals we hiernaast zien was er een hoop te bespreken en werden presentjes onderling uitgewisseld. We zien hier Aat, Fieke, Henk en Vincent.

 
Met ons boeren-engels konden we ons best wel verstaanbaar maken. En de gezelligheid komt dan vanzelf wel.

Gezellig was het zeker.

 

Uiteraard moesten er ook nog een beetje officiele foto's gemaakt worden van deze heugelijke ontmoeting. We zien hieronder op de eerste foto de kids (Bianca, Mindy, Branson op de voorste rij en achteraan staan Evan en Ron).

Op de andere foto hieronder zien we Linda, Dicky en Fieke vooraan. Achteraan staan Vincent, Aat en Henk.

 
De kids op de foto En dan de oudere jongeren op de foto

Duidelijk te zien is dat we ons prima vermaakt hebben met z'n allen en aan het eind van de dag waren we allemaal van mening dat zo'n ontmoeting absoluut een vervolg moet krijgen.

 

Voor het laatst bijgewerkt op 16-06-08